Sinop Haber
HV
28 MART Perşembe 23:03

Gökmen Çiçek'ten SGK Kayseri'ye ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 07-01-2023 11:15   Güncelleme : 07-01-2023 11:15
Gökmen Çiçek'ten SGK Kayseri'ye ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kuruma gelişi sırasında, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hacı Ali Hasgül ve birim amirleri tarafından karşılandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun vatandaşların tamamını ilgilendiren işlemlerin yürütüldüğü önemli kurumlardan birisi olduğunu belirten Vali Çiçek, “Sosyal Güvenlik Kurumumuz, vatandaşlarımızın doğumundan başlayarak, çalışma hayatı sonrası emeklilik işlemleri, öldükten sonra cenaze yardımı, ölüm aylığı bağlama gibi faaliyetlerini, vatandaş odaklı bir anlayış içerisinde sürdürmektedir. Büyük bir özveri ile çalışan personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi

Vali Gökmen Çiçek, kuruma iş ve işlemler için gelen vatandaşlarla da sohbet ederek, devletin ve vatandaşların sosyal hizmetlerin tamamından en iyi şekilde faydalanabilmesi için gereken her türlü düzenlemeyi yaptığını ifade etti.

Kurumun işleyişi, fiziki durumu, personel durumu ve çalışmaları hakkında Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’den bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ziyaret sonrası kurumdan ayrıldı.

Vali Gökmen Çiçek’in ziyaretine, Vali Yardımcısı Şenol Esmer de eşlik etti.

 

AdminAdmin

YORUMLAR