Sinop Haber
HV
28 MART Perşembe 13:07

Z Kuşağı Katkısıyla Tuzla’dan 105 Tır Yardım

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin üzerinden 5 gün geçti. Depremin olduğu ilk andan itibaren Tuzla Belediye Başka

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-02-2023 22:07   Güncelleme : 11-02-2023 22:07
Z Kuşağı Katkısıyla Tuzla’dan 105 Tır Yardım

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin üzerinden 5 gün geçti. Depremin olduğu ilk andan itibaren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde Tuzla’da başlatılan yardım kampanyasına, genç yaşlı her yaştan insan tek yürek oldu. Tuzla Belediyesinin belirlediği beş farklı noktada toplanan yardım malzemeleri özellikle gönüllü gençler tarafından ayrıştırılarak deprem bölgesine gönderilmek üzere tırlara yükleniyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 5 gündür gece gündüz demeden 105 Tırın deprem bölgesine ulaşmasında büyük bir özveriyle çalışan gençleri sürekli ziyaret ediyor. Yazıcı, Z Kuşağı’nın gayret ve özverisine dikkat  çektiği açıklamada, “Umursamaz, duyarsız, anlık haz peşinde koştuğu iddia edilen Z Kuşağı’nın gayretinin, özverisinin, gücünün, yaraları sarmak için seferber olduğunu görünce derinden duygulandık. Bu millet ve bu gençlikte bu civanmertlik olduğu sürece, her yarayı sararız, her engeli aşarız, her badireyi atlatırız.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin üzerinden 5 gün geçti. Depremin olduğu ilk andan itibaren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde Tuzla’da başlatılan yardım kampanyasında Tuzlalı vatandaşlar tek yürek oldu. Tuzla Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında başta kışlık kıyafetler, konserve yiyecekler, temel gıda malzemeleri, ısıtıcı, battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, su, hijyen malzemesi gibi yardım malzemeleri 5 farklı noktada toplanıyor. Bu noktalardan bir tanesi de Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı oldu. Tuzlalı vatandaşların getirdikleri yardım malzemeleri, gönüllü gençler tarafından ayrıştırılarak paketleniyor. Paketlenen yardımlar tırlarla deprem bölgelerine gönderiliyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, 5 gündür gönüllü olarak 105 Tırın deprem bölgesine ulaşmasında gece gündüz demeden çalışan Tuzlalı gençleri ziyaret ederek tek tek sohbet edip gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“CANIYLA, KANIYLA, MALIYLA SEFERBER OLAN MİLLETİMİZLE GURUR DUYDUK”

Depremin olduğu günden bugüne, canıyla, kanıyla, malıyla seferber olan milletimizle gurur duyduklarını ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Canımız yandı. Öldük. Yaralandık. Enkazdan gelen her sesle umutlandık. Yardım malzemelerimiz depremzedelere ulaştığında buruk bir mutluluk yaşadık. Depremin olduğu günden bugüne, canıyla, kanıyla, malıyla seferber olan milletimizle gurur duyduk.” dedi.

“BU MİLLET VE BU GENÇLİKTE BU CİVANMERTLİK OLDUĞU SÜRECE, HER YARAYI SARARIZ”

Başkan Yazıcı, “Umursamaz, duyarsız, anlık haz peşinde koştuğu iddia edilen Z Kuşağı’nın gayretinin, özverisinin, gücünün, yaraları sarmak için seferber olduğunu görünce derinden duygulandık. Bu millet ve bu gençlikte bu civanmertlik olduğu sürece, her yarayı sararız, her engeli aşarız, her badireyi atlatırız.  Yara bizim, bu yarayı başta gençlerimiz, birlikte saracağız.  Allah güç kuvvet versin. Metanet versin” diye konuştu.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR