Sinop Haber
HV
28 MART Perşembe 22:16

Başkan Yüce, Ferizli Ziraat Odası'nın genel kurul toplantısına katıldı

Ferizli Ziraat Odası'nın Olağan Genel Kurulu toplantısına katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarımda öncü bir şehir olmak adına birçok proje hayata geçirdik." dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-02-2023 12:53   Güncelleme : 05-02-2023 12:53
Başkan Yüce, Ferizli Ziraat Odası'nın genel kurul toplantısına katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ferizli Ziraat Odası Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Şehit Hakan Bayram Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan olağan genel kurulda mevcut Başkan Rıdvan Eren güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Toplantıya Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, oda temsilcileri ve STK başkanları katıldı. Rıdvan Eren’i tebrik eden Başkan Yüce, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Olağan genel kurulda söz alan Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her konuda proje gerçekleştirdik. Altyapısı, üstyapısı, sağlığı, eğitimi, sporu ve tabii tarımı. Tarımda ki ciddi projelerimize şöyle bir değinmek gerekirse, AR-GE Uygulamalı, Tarım ve Çiftçi Eğitim Merkezi (UTÇEM), Yanık Fidan Teşhir Merkezi, Sakarya Botanik Vadisi, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Kuşburnu Üretim Merkezi, tıbbi ve aromatik yağ üretimi, safran yetiştiriciliği, çilek yetiştiriciliği, istiridye mantarı yetiştiriciliği ve Ferizli’mizde gerçekleştirdiğimiz kültür ortamında salep yetiştirilmesi ve işlenmesi gibi birçok projeye imzamızı attık. Bu projede desteklerinden ötürü MARKA’ya ve Ferizli Belediye Başkanımız İsmail Gündoğdu’ya tekrardan teşekkürlerimi sunarım. Büyükşehir olarak geniş bir üretim yelpazesine sahibiz. Şehrimizin verimli topraklarını nakış gibi işliyoruz. İnşallah tarımsal üretimi artıracak çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR