Sinop Haber
HV
28 MART Perşembe 18:37

Büyükşehir 2022’de binlerce yaşlının duasını aldı

Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla 20222’de attığı her adımda bir güzde gülümseme oldu.

YEREL
Giriş Tarihi : 06-01-2023 16:31   Güncelleme : 06-01-2023 16:31
Büyükşehir 2022’de binlerce yaşlının duasını aldı

Sakarya’da yaşayan toplam 10 binin üzerinde yaşlı bir el, bir omuz aradığında yanlarına hep YADEM geldi. Bir yılda 10 binden fazla yaşlıya evde temizlik, kişisel bakım, refakat, tedavi, psikolojik destek, kültürel ve sanatsal eğitim hizmeti verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir köşesinde vatandaşların kalbine dokunmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik sloganıyla her haneye, ihtiyaç duyan her vatandaşa ulaşmaya çalışan Büyükşehir, 2022 yılında binlerce vatandaşın elinden tuttu. Sosyal Hizmetler Dairesi çocuk, genç, yaşlı ve engelli olmak üzere tüm kesimlerin yardımına koştu. Market alışverişi, giyim ihtiyacı, yemek ve barınma ihtiyaçlarına yönelik binlerce işlem yaptı.

Sosyal kartlara para yüklemesi yaptı ve Aşevi’nde binlerce öğün yemek hizmete sundu. Bunların yanında Başkan Ekrem Yüce’nin talimatıyla hassasiyetle çalışan Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) ekipleri de Sakarya’da yardıma ihtiyaç duyan tüm yaşlıların yanında oldu. Temizlikten, tedaviye, sosyal yaşamdan, bilgiye, spordan kültürel faaliyetlere kadar binlerce etkinlik düzenleyen YADEM, Sakarya’da yaşlıların hayır duasını kazanıyor.

 

AdminAdmin

YORUMLAR