Sinop Haber
HV
19 MART Salı 06:30

Filiz Başkan'dan çalışanlarına promosyon müjdesi

İzmir'de Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, belediye iştiraklerinden Efes Proje Yönetimi şirketi çalışanlarına promosyon müjdesi verdi.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 10-03-2023 10:29   Güncelleme : 10-03-2023 10:29
Filiz Başkan'dan çalışanlarına promosyon müjdesi

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla dayanışma ziyaretinde bulunduğu deprem bölgesinden dönüşünde belediye şirketi bünyesinde istihdam edilen çalışma arkadaşlarıyla buluştu. Gerçekleştirdiği girişimler sonucunda belediye şirketi çalışanlarının promosyon hakkını kazandığı müjdesini verdi.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, şirket çalışanlarının daha önce sahip olmadıkları haklarına kavuşmasından duyduğu mutluluğu şu sözlerle anlattı:

“Hep sofrayı büyütmek ile ilgili bir kaygımız var. O sofrayı büyütürken de doğru düzgün büyütmek istiyoruz. Nasıl ben kendi kızım Nefes’i düşünüyorsam, emin olun ki hiçbirinizi de ayrı tutmuyorum. Hepimizin huzurlu bir şekilde çalışması için de mücadele ediyorum. Hiç talebiniz olmamış olmasına rağmen, herhangi bir şekilde belki aklınızda hiç düşünce olmamasına rağmen sizin lehinize çalışmaya devam ettiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Belediye ve belediyenin kadroları ile ilgili düşünürken aynı zamanda Efes Proje Yönetim Şirketi’ni ve sizleri de es geçmeden çalışıyoruz. Bir yandan depremlerle uğraşırken, bir yanda da burası ile ilgili ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde, biz hiç kimseye haber etmeden bir şey yaptık. O da şu; gittik bankalarla konuştuk. Ve bankalara dedik ki; bizim çalışma arkadaşlarımızın maaşlarını sizlere geçirebiliriz. Ne yaparsınız? Ve bunu gerçekleştirdik. O anlamda tam bu dar zamanlarda bu dayanışmamızın bir örneği olsun dedik. Yakın bir zamanda her birinize 9 bin 750 TL ekstradan para gelecek. Güle güle harcayın hepiniz″.

AdminAdmin

YORUMLAR