Sinop Haber
HV
29 MART Cuma 01:34

ASKON, Sasayder’i misafir etti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneğini misafir etti.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 05-02-2023 12:41   Güncelleme : 05-02-2023 12:41
ASKON, Sasayder’i misafir etti

ASKON Sakarya üyeleri, Sakarya’da faaliyet gösteren firmaların profesyonel satın alma yetkilileri ile kahvaltıda buluştu. Başkan Engin Tumbaz ve üyeler, SASAYDER Başkanı Orçun Kurt ve üyeleriyle iş anlaşmaları, güç birliği gibi konuları konuşmak üzere kahvaltıda bir araya geldi. Üyeler arası diyalogun gelişmesine yönelik tanışma programı katılımcıları mutlu etti.

ASKON Başkanı Engin Tumbaz programla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Üyelerimizin ticaretini geliştirme, şehirde faaliyet gösteren firmaların ürün tedarikine katkı sunmak için güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantı hem ASKON üyeleri hem de SASAYDER üyeleri için oldukça verimli geçti. Her iki kurumun da hedefi Sakarya’ya katkı sunmak olunca işbirliğimizde güçlü olacak. İş geliştirme, yeni pazarlar bulma ve en önemlisi şehirdeki işletmelerle karşılıklı ticaret yapılması son derece önemli.  SASAYDER Başkanına, yönetim kuruluna ve üyelerine davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

SASAYDER Başkanı Orçun Kurt verimli bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, “Sakarya’da faaliyet gösteren firmaların profesyonel satın alma yetkilileri olarak önceliğimiz tedariklerimizi Sakarya’dan yapmak. Bu sebeple ASKON üyeleriyle tanışma toplantımızı çok önemsiyoruz. Üyeler arası işbirliğinin her iki tarafa da katkı sunacağına eminim.” dedi.


 

AdminAdmin

YORUMLAR